חברת סימנס

 

תכנון ועיצוב פנים חלל קומת משרדים משלב תשתיות ועד גמר הפרוייקט.

לבקשת הלקוח, תוכננה הקומה לקבלת אזורי עבודה פתוחה לצד משרדים, חללי מפגש חופשי ועבודה לא קונבנציונאלית וכל זאת תוך יצירת אינטגרציה בין עובדי החברה, שמירה על הצורך בהתניידות העובד, לצד יעילות ויצירת אווירת עבודה נעימה ופורה.

פרוייקט זה תוכנן פעם ראשונה בשנת 2011, עבור חב' "סולל מערכות סולריות בע"מ", חב' בת של חב' "סימנס" העולמית ובפעם נוספת בשנים 2012-13 שונתה הקומה, עוד לפני איכלוסה, לצרכי חב' סימנס הרצליה בהתאם ועל בסיס תכנון הקומה בפעם הראשונה.

העבודה כללה, פיקוח עליון על הנעשה בשטח לרבות בחירת פרטי ריהוט, תאורה והצללה ותכנון פרטי נגרות נבחרים. פרוייקט זה נעשה בעת עבודתי במשרד "סקורקא אדריכלים".

:לקוח

משרדי חברת סימנס

 

:תאריך סיום

01/2013

קטגוריה

עיצוב פנים משרדים

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16